AJUDA Medica, ALERTA & IDentificación

BIDISafe GUARDA la informació MÉS necessària en una EMERGENCIA

¡¡ PORTA-HO, PER SI DE CAS !!

Polsera Alerta mèdica, Alerta mèdica, per a emergència, accident, malaltia, pèrdues, perdudes, desorientació, malalties rares, informació contacte, informació mèdica, grup sanguini, malalties, al·lèrgies, medicaments prescrits, medicines contraindicades

 

Allerta medic, emergencia, accident, extraviu, malatie

pegatinas Alerta médica, cascos, moto, motoristas, ciclistas, emergencia, accident, extravío, malatie

  adhhesivo Alerta médica, cascos, motoristas, ciclistas, emergencia, accidente, extravio, aviso, ID, enfermedad, discapacidad, handicaped

   

 

Foto  -  Grup Sanguini  -  Dades Personals  -  Contactes  -  Dades Metges

 

Polsera Alerta mèdica, Alerta mèdica, per a emergència, accident, malaltia, pèrdues, perdudes, desorientació, malalties rares, informació contacte, informació mèdica, grup sanguini, malalties, al·lèrgies, medicaments prescrits, medicines contraindicades

 

Que es BIDISafe

   

Que es BIDISafe

   

 

La Companyia

BIDI Digital, S.L. és una companyia nascuda l'any 2005, amb el nom de Dome Digital, per desenvolupar tecnologia de comunicació i sistemes de publicitat distribuïda a través de pantalles digitals.

El 2010 canvia el seu nom i estratègia de negoci per adaptarse al desenvolupament de continguts i aplicacions a partir dels codis bidimensionals, coneguts com BIDI, sent la primera companyia que els ha incorporat a l'àrea, fins ara inèdita, de la seguretat i la salut, així com en altres del sector industrial i d'oci.


El codi BIDI-QR

Logo AEPD

El codi Bi-dimensional (BIDI) té el seu origen el 1994 al Japó, creat per la companyia DENSO Wave per aplicar-los en la indústria i la logística del sector d'automoció on desenvolupava la seva activitat principal, denominant QR code.

El principal avantatge dels codis tipus BIDI (QR, Data Matriu, EZ) és la de poder contenir un major nombre de caràcters conparándolo amb els codis de barres clàssics , i per altra banda, amb més possibilitats d'interacció amb aplicacions web o Apps.


La tecnología HIBRIDA NFQR©

Logo AEPD

BIDI Digital, ha inclòs al gener de 2014, la tecnologia HIBRIDA, que hem batejat com NFQR, és a dir, la unió d'un codi QR (quick response) conjuntament amb el xip de radiofreqüència NFC (near field contact, sent novament la primera empresa a ferho dintre de l'ambito de la salut i emergència, començant a muntar en proves en els productes BIDISafe al mes de feber de 2014, per anarlo incloent posteriorment en tots els seus productes.

Aquest fet, suposa un avanç molt important en la millora de la lectura i del control de la informació, facilitant, al seu torn, altres funcionalitats, que els xips de radiofreqüència NFC permeten.

Igual que els codis BIDI-QR, els xips NFC permeten contenir un major nombre de caràcters, augmentant les possibilitats d'interacció amb aplicacions web o Apps ja comentades.

El salt qualitatiu per a la universalització dels codis tipus BIDI-QR i xips NFC ha estat la utilització dels smartphones (telèfons mòbils amb càmera, detector NFC i connexió permanent a Internet),permetent:

  • Capturar o activar el contingut de BIDISafe amb el mòbil llegint el seu contingut, informació o enllaços continguts en el codi o xip.

  • Executar les accions programades: mostrar informació, connectar a una pàgina web, trucar, enviar un SMS, etc.

  • Possibilitar el control de persones o esdeveniments de manera més eficaç, en aquest cas, gràcies als xips NFC.

Basats en aquestes tecnologies, BIDI Digital està desenvolupant altres utilitats que recullen les innombrables avantatges dels codis BIDI-QR, i dels xips de radiofreqüència NFC per crear amb ells productes i serveis útils i avantatjosos.

Team BIDI Digital,